Samarbejdspartnere

Sponsorer

Hyman Roth Inc.

Hyman Roth Inc., er en aktiv del af opnåelse af mine mål. Hyman Roth Inc. er en reklame og kommunikationsvirksomhed ejet af MichaelAndersen. Michael er samtidig coach på Fitnessdk Elite Cykling og kan derfor tilføre projektet sportslig støtte samtidig med den økonomiske støtte som er så vigtig for at et projekt som dette kan blive virkelighed.

 

Thomas Axtoft Iversen – ProSportsmassage
Et samarbejde er indledt i 2011 hvor Thomas vil bidrage til projektet med massage, ernæringsvejledning og general sparring til projektet. Thomas vil samtidig være en del af det crew som tager med mig til USA i 2013.

Besøg ProSportsmassage side på facebook

 

Konggaard.dk – Xtreme tøj

I sæsonen 2012 og 2013 skal jeg køre i det danske tøjmærke Xtreme, som produceres af Konggaard.dk

Tøjet er blandt andet benyttet af tidligere RAAM deltagere, samt det mærke som Team Rynkeby benytter sig af i 2012. Jeg har rigtig store forventninger til tøjet og ser meget frem til at få det testet af i løbet af sæsonen, hvor den ultimative prøve vil være under Race Around Ireland.

Besøg Xtreme hos Konggaard.dk og deres webshop på Xtreme-sport.dk

 


Kim Visby – Fit4bike

I 2011 har jeg indledt et samarbejde med Kim, hvor vi løbende indtil 2013 vil forsøge at finde den helt perfekte opsætning på mine cykler.Udgangspunktet for samarbejdet har været at finde den perfekte indstilling på cyklerne til RAAM kvalifikationen og min deltagelse i Challenge Aarhus og København.
Kim har tidligere været på landsholdet i triathlon og driver idag firmaet fit4bike.com sammen med 2 andre. Fit4bike er blandt andet specialiseret i at tilpasse ens position på cyklen, så man kan får mest mulig “gratis fart”.

Besøg fit4bike.com

 

Samarbejdspartnere

A-H cykler
Jeg har længe ledt efter en kvalificeret samarbejdspartner i relation til cykler og udstyr, og jeg vil helst ikke gå på kompromis og det må man sige at jeg ikke  gør med A-H cykler, bedre cykelhandler findes vist ikke! Det helt afgørende for mit valg, var en uges tid før jeg skulle køre Challenge Copenhagen og jeg for første gang smed jernhesten ned til Allan. Længe skal man lede efter mere sympatiske, kompetente og hjælpsomme mennesker, kanon service og cyklen spillede maks. Hvor man hos mange andre cykelhandler kan føle sig som en i mængden, så er man hos A-H en ligestillet cykelfreak som de gør alt for at hjælpe bedst muligt og hurtigst muligt. Så skal cyklen justeres eller skal der købes dimser og beklædning til de fantastiske dage på landevejen, så er der kun en vej og det er Istedgade 39.

 

 

Henrik Withen –  NUEX.DK
Et samarbejde er indledt med Henrik Withen som ejer nuex.dk. Nuex forhandler energiprodukte, heriblandt Agisko, Spirubar, Organic Food Bars og WHEY proteinpulver. Nuex.dk vil hjælpe med med ernæring hen imod RAAM 2013 og Henrik vil samtidig fungerer som ernæringsrådgiver for mig både til konkurrence og i hverdagen. Jeg ser meget frem til samarbejdet og forventer mig rigtig meget af produkterne.

Besøg nuex.dk

 

 

 

 

Catrine Engelgreen – engelgreen.dk
Catrine skal opleves, hun påvirker sine omgivelser med sin fantastiske karma og det er ikke for sjov hun bliver kaldt Karma Catrine.
Catrine er blogger for running26.dk, foredragsholder, inspirator, hjælpsom, en god ven og man kunne fortsætte med de positive adjektiver men hun skal som sagt opleves :) Catrine hjælper mig med at få struktur på mit projekt, alt hvad der angår motivation, indstilling, sponsorer, foredrag og ligende.

Besøg Catrines hjemmeside: Engelgreen.dk

 

 

One Comment

  1. […] helt optimalt på cykler når der skal trædes igennem. Eftermiddagen igår blev brugt sammen med Kim Visby og det var ikke småting der blev rettet på, på tri cyklen, blandt andet kan […]