Bliv sponsor

Nu har I muligheden for at blive en del af et unikt projekt. Der er en masse udgifter forbundet med ekstrem cykling, såsom flybilletter til transport, leje af biler, forplejning, startgebyrer, bespisning af crew på 9 personer osv. Så en blanding af selvfinansiering og sponsorater er en nødvendighed for, at ambitionerne kan blive til realiseret. Du har nu mulighed for at blive sponsor på mit næste løb Race Across America i 2013. Som sponsor på project-raam.com får du/I følgende:

 • Mulighed for eksponering på tøj.
 • Følg løbene live her på hjemmesiden.
 • Mulighed for at skabe fællesskab om en fælles ting i virksomheden.
 • Logo/ eksponering på denne hjemmeside.
 • Et foredrag om det løb som er blevet sponsoreret.
 • Fri benyttelse af mit navn, projekt og sponsorat i egen markedsføring.
 • En god historie som kan benyttes frit.
 • Eksponering i diverse medier som omtaler min deltagelse. Der er ingen konkrete aftaler, men der er dialog med forskellige medier. Projektet har allerede været omtalt i Børsen.

Race Across America i juni 2013

Løbet strækker sig over 5.000 km. med 30.000 højdemeter tværs over USA, startende ibyen Oceanside på vestkysten og køres der øst på mod Annapolis. Løbet skal gennemføres på maksimalt 12 dage, med hjælp fra et crew på 9 mand som support.

Hvis du eller dit firma har interesse i at hjælpe mig på vejen mod dette løb, så kan du/I blive en del af projektet ved at indgå en aftale om sponsorat. Kunne det have interesse, så lad os tage en snak om budget og hvad der vil være interessant for lige netop jer.

Som udgangspunkt kan et sponsorat lyde på 10.000 kr.

Der er selvfølgelig også mulighed for mindre og større sponsorater, som stadig vil give nogle af de nævnte fordelene. Så skal jeres virksomhed være en del af et unikt projekt, så kontakt Jan Larsen på tlf. 24 49 83 28 eller på jan (a) project-raam.com og lad os tage en dialog om sponsoraftale.

 

5 Comments

 1. […] Bliv sponsor […]

 2. Søren Buelund 3. januar, 2012

  Hejsa Jan,

  Det lyder super fedt det du har gang i!

  Jeg tænkte at det måske var en ide for dig med noget crowdfunding a la Kickstarter. Jeg ville f.eks. gerne gi’ et lille beløb og hvis du har nok små beløb så bliver det jo også til noget.

  Det var bare en tanke

  /Søren

 3. Jan 3. januar, 2012

  Hej Søren, det er en virkelig god idé, det vil jeg da klart kigge nærmere på og fedt du vil støtte, sætter jeg virkelig pris på.

  /Jan

 4. […] Bliv sponsor […]

 5. […] Bliv sponsor […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *