Stafetten gives videre…

Så sidder jeg her igen, på langfart til Race Across America (RAAM), minderne vælter op. Sidste gang med Air France, men denne gang med Norwegian som har leaset et fly (Euroatlantic airways) af tvivlsom kvalitet med fremskreden alder, i stedet for deres Dreamliner, æv. Samme flytype som forsvandt i Malaysia. Eneste glæde ved den oplevelse var at vi landede sikkert :)

foto 2

Flymad når det er allerværst :)

Denne gang står den for mit vedkommende ikke på cykling for mig selv, men derimod navigering, coaching, sparring og oplevelser sammen med 7 andre fantastiske mennesker. Jeg er af flere blevet spurgt om hvordan det er at være på sidelinjen, og til det må jeg svare anderledes. Sidste år stod den på mig, mig, mig og lidt mere mig, jeg var center of attention. Så at det i år har en anden i hovedrollen er for mig virkelig anderledes. Jeg har tænkt rigtig meget over den situation. Jeg må indrømme, at når jeg tænker på at give mine oplevelser videre til Aske Søby giver det mig gåsehud, på den virkelig fede måde. Tanken om at kunne hjælpe et andet menneske med at opnå sine drømme, med at nå til sit maksimale potentiale er for mig virkelig motiverende. Jeg glæder mig uhæmmet.

Jeg må samtidig indrømme, at evnen til at sætte mig selv i anden række er noget der er kommet med tiden. Jeg har tidligere været hvad Julie (min kæreste) ville betegne som firkanten, mig i centrum og med kant, men ”rundheden” kommer snigende (og nej jeg tænker ikke på min lettere fremskredne massefylde :) ). Så at jeg finder det motiverende, at sætte en anden i centrum og selv hoppe bagved, er bestemt ikke noget som altid har været normalt for mig. Det er helt klart noget som har udviklet sig igennem mit arbejde, at jeg er blevet far og at jeg selv mærkede den voldsomme taknemmelighed til mit crew sidste år til RAAM. Jeg vil give stafetten videre til RAAM eventyret og afslutte mit eget RAAM eventyr med en oplevelse igennem følgebilens forrude.

Lad os sparke røv Aske og crew!

foto 1

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *