Videoblog……..kommer snart :)

Det der med videoblog, puha det føles lidt mærkeligt, er jo selveksponering på et helt ekstremt plan, og derfor kræver det vist også lidt tilvænning. Derfor kommer første videoindlæg først om et par uger, jeg skulle jo gerne tage mig ud fra min bedste side :) Videokameraet er dog indkøbt og der bliver flittigt optaget, så jeg kan lege den store instruktør og få sammensat lidt lækkerier. Indtil videre nøjes vi med still-billede funktionen på kameraet

Hej fra bassinet, i gang med favorit disciplinen efter hård træning, pause :)

Og træningen går fantastisk, trænede lidt pace med Mette i lørdags og fandt ud af at jeg føler mig godt tilpas på omkring 50-55 sek./50m hvilket svare til cirka 1:05 på 3,8 km, så det ville jo være fantastisk hvis det kunne lykkedes. Er i hvertfald godt tilfreds med den hastighed, efter blot 1,5 måneds træning, må jo have en god træner :) Dog synes jeg at færdiggørelsen af specialet, gør min træningsrytme lidt underlig, så kan ikke glæde mig nok til at få det afleveret.

Når ja, har også fået installeret sådan en lille fin Facebook like knap, click it :)

2 Comments

 1. Lundorff 9. november, 2010

  Sød hue, store overarme…

  Idé: Kan du ikke måle omkreds af arme, ben, læg, bryst, mave og bagdel spændt/ikke spændt, så vi om et års tid kan se om du er skrumpet og har fået lidt muskler. Du kan eventuelt illustrere vha. denne mand: http://www.exrx.net/Lists/WtMale.html
  Før og efter billeder af dig selv er jo også helt vildt morsomt hvis der altså sker synlige forandringer

  Dyt båt

 2. Jan 13. november, 2010

  Ja den står godt til mine briller :) og det med overarmene kan vel ikke komme bag på dig! Jeg får lige målt op, for min ikke der ryger lidt af sulet i processen, kan man jo håbe på :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *