Dag 23 – ved at være sidste chance

Så blev det til sidste træning i den ekstreme varme og imorgen går turen først til Oceanside for at aflevere min bagage og så til lufthavnen for at hente det meste af crewet. Glæder mig så umådeligt meget til at se Julie, har virkelig savnet hende og bliver sgu dejligt at se hende igen :) glæder mig også til at se resten af crewet. Næsten gang jeg møder Borrego Springs er RAAM igang og mit eneste fokus er Annapolis i Maryland på kortest mulige tid for mig!

Fra imorgen stopper jeg også med at opdaterer på både Facebook og min blog, Lise (min medieansvarlige) vil derefter tage over og sørge for jeg kan fokusere 100% på det jeg skal. Så vi ses på den anden side ;)

HUSK at det er ved at være sidste chance for at bidrage til projektet og dermed også sikre sig adgang til et “ekslusivt” sponsor foredrag som jeg holder for alle der har bidraget med +100 kr og mine sponsorer. Deadline kl. 18:00 dansk tid d. 11. juni.

Støt min vej til RAAM: Alle beløb over 100 kr. sikre sig adgang til foredrag når jeg er hjemme igen. Kontonummer: 7321-0001069825.

Kæmpe stor tak til alle jer der har bidraget indtil nu, så uendeligt taknemmelig for at i vil hjælpe mig med min drøm – kan ikke beskrive min taknemmelig med ord!

Ikke den bedste kvalitet, men min lille familie som til oktober bliver lidt større :)

Ikke den bedste kvalitet, men min lille familie som til oktober bliver lidt større :) og jaja dårlig hår dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *