Dag 21 – min ydmyg bolig

Dagen idag har ikke budt på meget nyt under solen, det er stadig varmt og jeg nappede mig en hviledag. Sov længe, en tur i Walmart i byen Brawley(Timestation 2), hvor jeg fik set noget af ruten, lidt frokost og så ellers afslapning og udstræk. Så når der nu ikke er meget at fortælle idag, så tænke jeg da lige at vise jer hvordan jeg bor i den her uge nede i ørkene, måske det kan blive til en video rundtur en af dagene, men idag bliver det bare billeder, er blevet lidt træt af at lave ingenting :) Det er bestemt ikke ordensans som pryder billederne :)

foto-6

At sidde på sengen og stene Netflix og Skype med familien derhjemme er lidt en favorit, der er ikke meget andet at lave :)

image-7

Ja køkkenet syner ikke af meget og kommoden er det eneste køkkenbord jeg har :) Dejligt med cykelholdeplads i hjørnet.

Imorgen tænker jeg at køre op af glaselevatoren om morgenen for, at jeg kan komme til at køre nedkørslen som vi rammer i inden ørkenen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *