Dag 20 – så kom der lidt gæster

Dagen idag kom lidt sløvt fra start, jeg fik sover til kl. 09:30, arhh super skønt og må jo have vendt mig til varmen for her var 28 grader indenfor og sov som en baby :) Da jeg skulle til at ud og træne fik jeg en besked på Facebook fra Christoph Strasser, de var ankommet, så jeg var lige over og hilse på og få en snak og lidt fifs. Chris er tidligere vinder af RAAM og en djævelsk hurtig cykelrytter, så det er godt med lidt gode tips og tricks, selvom jeg ikke lige har en ambition om at nå ned omkring hans tid på 8 dage. Han er ankommet sammen med en anden rookie, David Misch.

Dagens træning bød på 2 gange 40 km. i forholdsvis høj varme og BLÆST. Den vejr app som vi bruger til RAAM sagde ihvertfald:

“WESTERLY WIND GUSTS OF 35 TO 40 MPH ARE POSSIBLE THROUGH AND BELOW
THE PASSES INTO THE DESERTS. THIS COULD MAKE DRIVING DIFFICULT FOR
MOTORISTS WITH HIGH PROFILE VEHICLES TRAVELING ON STRETCHES OF
HIGHWAY PRONE TO STRONG CROSS WINDS.”

Det kunne mærkes i den høje profil, men så er har man også prøvet det i over 40 grader. Først tog jeg 40 km. så spiste jeg lidt frokost og så 40 mere. Hele min plan hernede er at stresse kroppen med varmen, men begynde at rulle den dybe træthed ud af musklerne.

foto-5

Cirka 20 kilometer møder man det her T-kryds og venstre er mod øst og TS2 i Brawley (46 miles) og der får man næsten med garanti medvind. Idag var der voldsom medvind på stykket, men lad os nu se :)

image-6

Lige inden T-krydset møder man det her klassiske amerikanske DIP, korte men stejle stigninger. Vi kommer godt nok ovre fra den anden side i RAAM.

Imorgen har jeg tænkt at nappe mig en hviledag ved poolen og lige tage et smut i den nærmeste Walmart kun 100 km. herfra. Ja man får et lidt mere afslappet forhold til afstande herovre :)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *