Dag 19 – det bliver en……..dreng :)

Dagen idag startede med nyheder hjemmefra, Julie har været til scanning og mindsandten om det ikke bliver en dreng. Der har været heftige gætterier på hvad kønnet ville blive og her må jeg trække mig sejrsrigt ud af gætterierne ;) Lidt trist over jeg ikke kunne være ved Julies side da hun fik det af vide, men hurra for Skype :) Glæder mig umådeligt meget til den del af livet og puha det er hårdt at sidde en million kilometer væk når noget så dejligt sker, men nogle gange koster det, at opfylde en drøm, nogle ofre og ikke alle er lige sjove.

Når men dagens træning stod på 60 km i formiddags, temperaturen var allerede på 40 grader, så ingen fordel af lidt tidlig træning. Så tog jeg de sidste 40 km i den mest ekstreme varme om eftermiddagen, for at stresse kroppen lidt, der sagde termometret 44 grader. Ingen tvivl om at ørkenen bliver en hård nyser og vi skal trods alt omkring 600 km igennem ruten før temperaturene bare begynder at blive lidt menneskelige. Til de lidt nørdede har jeg vedhæftet den oversigt mit crew bruger til vejrudsigten. Der kan man se hvordan temperaturene falder henad vejen, men at luftfugtigheden stiger, så det er så som så med det menneskelige aspekt. Bemærk at det er aften temperaturer, så det er nok lidt varmere om dagen :)

 

Skærmbillede 2013-06-01 kl. 20.13.01

Vejrudsigten for RAAM ruten. Bemærk at TS02 og TS04 ikke har modtaget data, men de er lige så varme som de andre i ørkenen :)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *