Dag 18 – akklimatisering på maks

Dagen idag blev brugt på at sove længe, jeps det skal nydes når man kan :) Havde lidt udfordringer med at sove igår, da jeg fandt en kæmpe bille i sengen, som så forsvandt igen, AD hvor jeg hader kryb. Da jeg stod op tilbragte jeg lidt tid ude i varmen, inden den stod på træning i varmen. Idag blev det flade kilometer i varmen, ren akklimatisering og varmestress. Har fundet en rundstrækning på 18 kilometer som er forholdsvis flad og byder på både lidt med- og modvind. Ikke voldsomt inspirerende, men varmen kræver ret meget væske og det er begrænset hvor meget by der er tæt herpå, så jeg føler mig mest tryg ved at køre rundstrækning, lige undtagen når jeg begiver mig op og ned af glaselevatoren :)

Se lidt uddrag fra rundstrækningen, ikke inspirerende, men alligevel et fantastisk landskab

 

Ja temperaturen fejler heller ikke noget, som da hende der bestyre stedet kom hen og spurgte om jeg var bevidst om det var det varmeste tidspunkt på dagen jeg trænede, den nærmede sig ved de 105-106F (41C) :) Fik taget nedenstående billede et par timer efter træning(kl 18), da jeg skulle ned og handle

Temperaturen hernede i "gryden" fejler bestemt intet kl. 18

Temperaturen hernede i “gryden” fejler bestemt intet kl. 18

Tror bare jeg holder mig til kyllingefilet i mikroovnen, selvom, som i kan kan se ved selvsyn, at mine køkken faciliteter er begrænset på næste billede

Tror bare jeg holder mig til kyllingefilet i mikroovnen, selvom, som i kan kan se ved selvsyn, at mine køkken faciliteter er begrænset på næste billede

Ja køkkenet er ikke imponerende og den står primært på salat og kylling, så krydre morgenmaden med lidt Nutella :)

Ja køkkenet er ikke imponerende og den står primært på salat og kylling til aften, så må i selv gætte hvad morgenmaden byder på :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *