Dag 17 – halløj fra varmen

At sove i varmen har aldrig været min favorit og med frygt for at AC’en skulle gøre mig syg var den slået fra. Gik fint indtil kl. 4 hvor jeg vågnede og svedte som et s… Så den fik lige lidt AC de sidste 3 timer :) Dagen blev brugt til at trille en kort tur på ponyen fra morgenstunden da det endnu ikke var for varmt(kun 33 grader), det skal tages i små skridt. Efter det tog jeg et “smut” til Los Angeles for at mødes med min massør Thomas. Et smut er det vel næppe, det tog 4 timer derind og 5 timer hjem, trafikken herovre er vanvittig og det er sidste gang jeg er i LA inden mit crew ankommer d. 6. Gider simpelthen ikke den trafik. Når men jeg fik tilbragt 4 timer sammen med Thomas, fik massage og så røg vi ellers en tur på stranden :) Jeg er lige kommet hjem her kl. 23:30 og der siger termometret 89F = 31C, ja så vejret fejler intet.

Imorgen tager jeg 3-4 timer i solen når den er varmest, i perioden 12-16. Kroppen skal have noget varmestress for at akklimatisere allerbedst.

DCIM100GOPRO

Thomas havde medbragt håndklæder. Det rigtig store til lille ham og så en karklud til mig :)

stranden

Godt nok ikke The Hoff men flot fyr alligevel

DCIM100GOPRO

Santa Monica Pier

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *