Dag 16 – Farvel Big Bear og goddag ørken

Dagen idag stod ikke på meget træning, men derimod “flytning” da jeg skulle fra Big Bear Lake til Borrego Springs. En køretur på 260 km. og skulle tage omkring 3 timer og 20 minutter, men med Amerikansk trafik tog det nærmere 4,5 time. Bilen skulle pakkes med alt mit gear og kan garanterer at der ikke var en centimeter mere plads tilbage i min Nissan Murango, den var PROPPET :) Når men nu er jeg ankommet og glæder mig til at kroppen vender sig til den ekstreme varme, for puha her er varmt :)

Imorgen tidlig tager jeg en træningstur og så afsted til LA hvor jeg skal til massage hos Thomas og træne med hende han bor hos. Så tilbage til Borrego og en stille aften trilletur.

image-2

Farvel Big Bear Lake – du vil være savnet…

 

og hej ørken :)

og goddag ørken :)

foto

Mit første møde med en del af den officielle RAAM rute – nu kilder det i maven :)

Starten på den "kendte" nedkørsel - Glaselevatoren 13 km og 8% lige ned i ørkenen

Starten på den, for RAAM, kendte nedkørsel – Glaselevatoren, 13 km og 8% lige ned i ørkenen

Klokken er 19:00 og temperaturen er 32 grader, sådan :)

Klokken er 19:00 og temperaturen er 32 grader, sådan :)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *