Dag 15 – sidste aften i Big Bear Lake

Så blev det sidste aften i Big Bear Lake. Har været to helt fantastiske uger heroppe og træningen med Hans har givet mig et kæmpe skub. Han er i konge form, vejer lidt mindre end mig og har derfor kunne presse mig på stigningerne. Jeg har klaret højden godt og ikke følt noget væsentligt ubehag ved at træne højt. Sidste aften blev tilbragt med 70 kilometer bjergspurter sammen med cykelklubben. Jeg kørte dem easy, kunne godt mærke lidt syre i bentøjet fra turen igår.

Sidste aften blev tilbragt i den 35 grader varme spa på terrassen og når luften er 12 grader er det nu bare skønt – her en lille videohilsen:

Imorgen står den på køretur til Borrego Springs og man kan jo næsten frygte man kommer til at fryse lidt med den her vejrudsigt:

Vejrudsigten i Borrego Springs

Vejrudsigten i Borrego Springs

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *