Dag 14 – sidste lange lange dag

Ja så blev det den sidste rigtig lange dag, fra nu af står den ikke på ture +100 km. Har lidt svært ved at gengive hvad dagens tal var for både Hans og jeg havde glemt vores GPS’er :) Så det blev taget med GPS kit til iphone og ja min telefon løb også tør for strøm. Pragtfuld dag :) Når men kan ihvertfald sige at vi kørte i omegnen af 130-150 km og 2-2500 højdemeter, desværre kom nedkørslen ikke med, så er lidt usikkert. Som i kan se på nedenstående graf blev der lige spist lidt frokost inden turen gik op til sidste del af stigning, Mount Baldy, modbydelig og stejl. Som de skriver på nettet: The last five miles are extremely steep with an average of over 8% and some 15% sections. Altid rart på møre køller og nok hårdeste afsluttende stigning vi har kørt herovre :)

foto

 

image

Et kig over på Mount Baldy

 

image-1

Facetime

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *