Dag 13 – vind i håret

Ja som titlen siger så var det en dag i vindens tegn. Vi havde planer om en “flad” dag og tog derfor bilen ned fra bjerget, for at se lidt andet end søerne, og startede turen dernede. Vi havde fundet en rute på google maps og sjusset at den var omkring 200 km, men uden at vide det med sikkerhed :) Vi synes nu nok det blæste en del nede i dalen, eller high dessert som det hedder og det gjorde det da bestemt. Det blev til 60 km. i kraftig sidevind, 80 km. i modbydelig modvind og så 20 km. i komfortabel medvind og de blev da også kørt med 55 km/t. Hans plejer at nappe mig op af bjergene og så måtte jeg jo forsøge at kæmpe mig til lidt hæder på flad vej :) Så alt i alt blev det til ca. 160 km. og små 1.000 højdemeter.

Klart dagens højdepunkt - i en by med lige over 100.000 indbyggere var en af de eneste butikker der stadig var åbne den her tankstation  med en Subway :)

Klart dagens højdepunkt – i en by med lige over 100.000 indbyggere var en af de eneste butikker der stadig var åbne den her tankstation med en Subway :)

Måtte lige have det her billede med fra indkøbet til aftensmad - kan man andet end elske en butik der har så mange forskellige former for BBQ sauce, simply love it :)

Måtte lige have det her billede med fra indkøbet til aftensmad – kan man andet end elske en butik der har så mange forskellige former for BBQ sauce, simply love it :)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *