Dag 12 – en del anderledes sport på programmet

Idag stod træning på flade kilometer rundt om søen, i hæsblæsende tempo, men fladt hvilket gør en forholdsvis stor forskel. Så fik vi set Champions League finale, Kessler kampen kom lige med og så stod den ellers på sejltur på søen. Super dejligt at se området fra søsiden, nu hvor vi bare har kørt inde på vejene omkring området, her er virkelig flot. Imorgen står den på 200 km. i ukendt terræn, så hvem ved hvad der venter os, andet end at det bliver HOT :)

image-4

Båden har stået i garagen hele vinteren, så den skulle først i søen.

image-5

To friske landkrabber klar til lidt andet end landevej og højdemeter :)

image-3

Hjemme i havn efter en gpd omgang Ribs – det kan de finde ud af at lave herovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *