Dag 11 – lang og varm dag i svedekassen

Ja idag fik jeg for alvor stiftet bekendtskab med den forholdsvis varme ørken, og så var vi enda i high-dessert (1000m over havet). Kilometertælleren endte på 215 km., speedometret endte på 31 km/t, som stod på 34 km/t efter 180, men så kom stigning hjemad. Det er fornøjelsen ved at bo i højderne :) Som i kan se på billedet så var den en varm dag, men vi klager ikke når vi høre om vejret i Europa og aflyst Giro etape.

foto

Cykelcomputeren efter lige over 100 km. En varm omgang.

Idag er dem som ejer huset vi bor i kommet på besøg, da det er memorial day weekend. Så imorgen eftermiddag står den på sejltur på søen og spareribs til aften :)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *