Dag 10 – det er restitutionen der gør dig stærk siger de kloge

Ja som overskriften siger så stod den på en restitutions tur idag, lidt kortere end de andre dage og fladt rundt om søen. Efter igår havde min krop brug for lidt hvile, den var brugt og mit crew har sagt meget bestemt “Lyt til dig selv mens du er i USA”. Så idag blev brugt til at fifle lidt med min anden cykel(den lidt stivere Venge ramme) oppe hos den lokale cykeldealer, så den også var klar til strabadserne på de amerikanske veje. Har indtil videre kun kørt på Roubaix rammen og nu ville jeg også lige få kørt den anden ramme til herovre. Den er sgu fed at køre på, man mærker straks at den er lidt mere stiv og responderer hurtigere, vil dog stadig have Roubaix som primær ramme, grundet den større komfort.

foto

Venge rammen fra Specialized som opsætningsmæssigt er identisk med Roubaix rammen.

Imorgen står den på en 15 km. og stejl nedkørsel, så en del ørkenkørsel og så den samme vej op som vi kom ned. Efter der står kilometertælleren formentlig på 180 km. Jeg har imorgen og 3 yderligere dage tilbage i Big Bear så der skal bare gives GASSSSS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *