Dag 7 – mad mad og atter mad

Så rundede jeg 7. dagen i USA og det har jo bare være fede 7 dage herovre – fyldt med oplevelser ligegyldigt hvor man går. Idag stod turen på 150 kilometer, 1500 højdemeter og en god burger til frokost. Sorry Julie, ved godt jeg skal spise sundt, men de smager bare så godt :) Benene føles utroligt godt, tankerne begynder mere og mere at cirkle omkring hvordan de føles når jeg skal igang. Hvordan føles de på 6.,7., 8. dagene og hvordan vil kroppen have det? Der er rigtig mange tanker og glæder mig egentlig bare til at komme igang, stå i det og så bare fyre den af :)

Når men idag vil jeg også fortælle lidt omkring amerikansk madkultur – set fra et dansk madøres synspunkt. Det her land er for vildt, det er ikke de sunde madvare der fylder mest på hylderne og man støder på forarbejdet mad(færdigretter) overalt i butikken. Når vi kommer ned i supermarkedet bliver jeg gang på gang forundret over udvalget af færdigretter, er helt grotesk. Du kan få ALT færdigt og lige til mikroovnen – jamen jeg er bare forbløffet :) Det skal dog lige siges at deres madvarer er hovedsageligt billige og deres grøntsager er utroligt friske, hvilket er super lækkert. De har for eksempel et kæmpe udvalg af avocadoer som er til at spise med det samme, der kunne Danmark lære lidt ;)

 

To gange i denne størrelse kun med færdigretter - er jo ikke underligt folk kigger skævt til os når vi selv laver mad :)

To gange i denne størrelse kun med færdigretter – er jo ikke underligt folk kigger skævt til os når vi selv laver mad :)

image-1

Det her er så det lille udvalg af færdig pizzaer – har aldrig set så mange varianter i hele mit liv. Vi bliver heldigvis ikke fristet for vi har ingen ovn :)

image-2

Dagens aftensmad bestod af de her bad boys – 2 gange 1 kilos bøffer og som rigtige mænd skar vi en over og delte :)

foto

Wuhuu elsker prisen på Ben & Jerrys herovre, 7$ for to, det er jo 40,50 kr. og under halvdelen af prisen i Danmark, ahhh men altså :)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *