What doesn’t kill you makes you stronger

I’m back og nu citerer jeg eddermaneme også Kelly Clarkson sange, så står det sløjt til :) Nuvel, synes det er rammende, især rammende på den måde jeg har det pt. i både min træning og sponsorsøgning. Nogle gange ville det være fedt hvis det hele bare kørte på skinner, men hvilket menneske ville man så være, helt sikkert ikke et menneske med benene på jorden!. Medgang er det som er med til at forme os og på et eller andet tidspunkt får vi succes efter hårdt arbejde. Så der bliver knoklet på :)

Hvis vi lige napper min træning først, så går træningen i og for sig fint, men men men. Jeg er ved at være godt træt af indendørs træning og vil gerne snart kunne begynde at akkumulere nogle kilometer på landevejene. Jeg vil ud på min cykel tidlig morgen og sidde der til sent uden at det nødvendigvis betyder snotnæse, frosne fingre og punkteringer i en lind strøm. Så kom glad sol og det ser sørme ud som om de tocifrede temperaturer titter frem i slutningen af ugen og så bliver man happy :) Den anden del af min træning er min vægt, jeg vil ned og sådan noget går jo altid for langsomt. Jeg har elevator vægt på den helt onde klinge og efter konkurrencer har jeg haft en tendens til at tillade det usunde til at stille min abnorme appetit. Det er jo egentlig okay, men det skal også gøres med måde og lesson learned på den, check ;) Jeg besluttede mig i midten af december om at jeg skulle ned på 80 kg. og en fedt procent i nærheden af 8-10%. Det ville være et vægttab i omegnen af 15 kg. Status pt. er at jeg ligger på 89 kg. lige pt. men det hæmmer min ydeevne på cyklen. Jeg har som oftest intet at trykke i pedalerne med og det kan alt andet lige ikke undgå at påvirke motivationen. Skal selvfølgelig medtages at jeg tit har mellem 10-14 timer i sadlen på en uge, så træningsmængden har selvfølgelig også en påvirkning. Jeg er i en form for vildrede, på trods af jeg ved at energiindtaget ikke er som det skal være, så vil min underbevidsthed overbevise mig om at formen ikke er hvor den skal være, så det arbejder vi lidt med :) Så tilbage til pigen med de vise ord, What doesn’t kill you makes you stronger! Jeg lever stadig, så mon ikke jeg er blevet lidt stærkere :)

Den anden side af sagen, den som ikke omfatter træning men sponsorsøgning. Det er ageren på et nyt og ukendt markede. Til tider kunne man ønske sig lidt mere fremgang i søgningen. Jeg er fast besluttet på at jeg skal køre Race Around Ireland(RAI) og Race Across America(RAAM), så der bliver kæmpet for at skaffe den nødvendige finansiering. Der bliver reviewet et jævnt antal mails af Julie(min kæreste) og så krydses der fingre :) Der er arbejdet lidt med budgetter og som det ser ud pt. så ender budgettet for RAI i omegnen af 65.000 kr. og RAAM i omegnen af 150.000 kr.

Så kan vil igen opfodre jer til at dele budskabet om at støtte mig og det bliver et super fedt foredrag som kommer efterfølgende. Så kender du en som kender en der kender nogle som gerne vil hjælpe så smid mig endelig en mail på jan(a)project-raam.com og der kan som altid læses mere på: Bliv sponsor

Eksponering af min historie

I den kommen tid kommer der en artikel omkring mig i forhåbentlig to blade. I den forbindelse skulle der lidt øjengodter til og jeg blev sendt ud og blive fotograferet. I den forbindelse ville de gerne fange mig både på cyklen og samtidig også når jeg ikke var på cyklen. Det var en super super fed oplevelse og hæmmer jo aldrig humøret med lidt stjernestøv :) Så her kommer resultatet.

God fornøjelse og nu tilbage til træningen!

www.bjarkeoersted.dk og www.liorz.com i aktion

Fuld fokus... Foto: www.bjarkeoersted.dk

 

Foto: www.bjarkeoersted.dk

YESSSSSSS! Foto: www.bjarkeoersted.dk

Glad mand og hans pony! Foto: www.bjarkeoersted.dk

2 Comments

  1. Ulrik Moe 24. februar, 2012

    Bare rolig, udtrykket “What doesn’t kill you makes you stronger” stammer fra Nietzsche :)

  2. Jan 24. februar, 2012

    haha fedt Ulrik, så stod det måske alligevel ikke så sløjt ud :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *