Glædelig bag(h)jul og rigtig godt nytår

Aloha, så er tiden ved at være inde til at sige farvel til 2011 og sige velkommen til et nyt år, 2012. For mit vedkommende har 2011 været et af de mest fantastiske år i mit unge liv, det har været fyldt med stribevis af fantastiske oplevelser, hvor et par af dem er:

  • Jeg har besluttet mig for at gå all in på at køre RAAM i 2013.
  • Jeg har kvalificeret mig til RAAM, endda i overbevisende stil med en tid på 22 timer, i stedet for de tilgængelige 24.
  • Jeg har gennemført min første Ironman
  • Jeg har fået mit drømmejob i Topdanmark.
  • Jeg har sat danmarks rekord på cykel på tværs af Danmark.
  • Har lært en masse nye fantastiske mennesker at kende igennem tri sporten.

Hvis bare 2012 bliver halvt så fantastisk, så kan jeg kun se frem til det med glæde :) Jeg har som tidligere nævnt justeret mit program for 2012, hvor hovedmålene vil være at køre top 3 i Bianchi Melfar 24 timers løb, gennemføre Race Around Ireland og mon ikke der kommer et par rekordforsøg :) Skulle du i den anledning kende nogle, virksomheder såvel som privatpersoner, som kunne være interesseret i at blive en del af mit 2012 og 2013 program, så har jeg nu offentliggjort min Bliv sponsor side. Hop ind og læs mere om hvilke muligheder der er og håber i vil være med til at sprede budskabet, så jeg kan smadre igennem i både Irland og USA :)

I er for vilde, hav et fantastisk nytår og vi ses derude.

De Bedste Hilsner,
Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udfyld regnestykket* *